RESTAURANT ANTALYA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 458 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Antalya. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 9:49 Koude natte pizza gekregen, heel de doos was zelfd doorweekt ervan. Daarnaast ook een erg botte bezorger.
20 sep 2022 om 4:10 - The delivery guy wanted us to go downstairs to get our food by ourselves meanwhile there is a lift in the Flat we live. - Order came without the drinks - They delivered us the drinks afterwards and we had to pay another delivery fee!!
5 sep 2022 om 12:00 Bestel hier nooit weer
28 aug 2022 om 11:24 Wat een k*t restaurant bel je heen omdat je niet mag bestellen van bugeleiding om te vragen of de bezorger mij wil bellen als die er is praat die man al turks tegen me terug en zegt die komt goed doen ze het niet eens kaulo slecht laatste keer dat ik
29 jul 2022 om 17:16 De pide was weer heerlijk!
29 jul 2022 om 10:37 Vriendelijke en snelle bezorging. Heerlijk broodje!
26 jul 2022 om 20:24 Wel helaas een verkeerde info van huisnummer maar toch alles goed gekomen. Het eten is heerlijk van smaak en rijkelijk gevuld. Zeker de moeite waard om weer te bestellen.
17 jul 2022 om 15:06 Heerlijke warme pizza en vriendelijke bezorger! Altijd goed deze toko
15 jul 2022 om 22:46 Pizza was goed, beetje raar gesneden, brede en smalle stukken, maar ach, t gaar ook niet heel me maag in, en t smaakte goed ;) Kreeg via bezorger groetjes van ander personeel.
11 jul 2022 om 5:30 Uitstekende prijs kwaliteit verhouding maar er werd geen gehoor gegeven aan de opmerking waarin stond graag bij aankomst bellen op telefoon en niet aan de deur, dat is jammer.
5 jul 2022 om 12:25 Eten was koud en duurde erg lang. Ook was de bezorger een beetje boos. En dit op een rustig tijdstip.
29 jun 2022 om 22:34 snel en goed en precies goed omgegaan met mijn aanpassing verzoek