RESTAURANT ANTALYA

RESTAURANT ANTALYA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 444 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Antalya. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 12:25 Eten was koud en duurde erg lang. Ook was de bezorger een beetje boos. En dit op een rustig tijdstip.
29 jun 2022 om 22:34 snel en goed en precies goed omgegaan met mijn aanpassing verzoek
26 jun 2022 om 7:35 Heerlijk hete en verse pizza. Drinken koud en gratis twee knoflooksaus erbij. Top!
19 jun 2022 om 5:01 Bezorging duurde lang, gebeld. Pizza's waren bij receptie afgegeven zonder telefoontje. Alles koud! Gebeld om te vragen hoe dit kan. Restaurant gooide de hoorn erop! Zeer slecht, houd geen rekening met klanten
8 jun 2022 om 22:32 Goed! Snelle bezorging, lekkere pizza
29 mei 2022 om 20:02 Lekker heel veel vlees ook
8 mei 2022 om 16:05 Niet gekregen wat we besteld hadden. Het eten was gewoon te vies! Vettig zat er niet uit! Gebeld met de winkel en ik werf afgewimpeld door de eigenaar. Helaas mevrouw dan bel je maar met thuisbezorgd kreeg ik als antwoord! Bestel er never nooit weer
27 apr 2022 om 19:56 Snelle bezorging, helaas niet gekregen wat we besteld hadden: shoarma schotel besteld, doner schotel gekregen. Pizza was wel goed!
13 apr 2022 om 0:33 eten was niet echt warm meer, jammer want we vonden t allebei wel lekker. Bezorger was vriendelijk
8 apr 2022 om 20:10 aardappels waren slap spear ribs waren koud en de kip op de pizza zat helaas knars in maar de smaak was goed
8 apr 2022 om 12:43 Bezorger wou dat ik het beneden bij gemeenschappelijke deur kwam halen dus ik maar in pyama daar helemaal heen. Dat is NIET mijn voordeur. Nog nooit eerder meegemaakt, jammer. En ik mis de uiensaus er was alleen sambal bij en knoflooksaus…
31 mrt 2022 om 23:56 pizza goed, hielden ook rekening met voorkeur, was alleen n beetje lauw (logisch als t sneeuwt) bezorging 40 min(ook ivm sneeuw natuurlijk), maar wel vriendelijk